Betula

Jako první přišli s nápadem zprostředkovat úžasné vlastnosti kozího kolostra zákazníkům. Ve spolupráci s několika vědeckými pracovišti vyvinuli šetrnou metodu zpracovaní mleziva do podoby finální produktu.

Nepasterizováno

Nadojené mlezivo nepasterují, neodtučňují, neodstraňují ani nepřidávají žádné složky. Všechny přirozené vlastnosti jsou tak ve finálním výrobku zachovány. Přesvědčení Betuly spočívá v tom, že příroda vše vymyslela nejlépe a pouze čistý přírodní produkt může nabídnout výjimečné účinky.

Lyofilizováno

Betula zpracovává kozí mlezivo unikátní metodou sušení mrazem, takzvanou lyofilizací. Oproti jiným metodám sušení, jako je například sprejové sušení, kdy jsou látky obsažené v mlezivu degradovány, lyofilizace neovlivňuje přirozené vlastnosti kolostra. Všechny jeho aktivní látky jsou zachovány v nezměněné podobě.

Kolostrum je odebíráno eticky

Mlezivo od kozí mámy je pro zdraví kůzlat nepostradatelné. Kolostrum proto odebírají až poté, co se narozená kůzlata mateřského mléka dosyta napijí. Zároveň však dbají na to, aby bylo kolostrum odebráno do 12 hodin od porodu, kdy má nejvyšší možnou kvalitu. Odebrané mlezivo je testováno v mikrobiologické laboratoři a pokud je v pořádku, šetrně se zpracuje.

Certifikáty

Betula je držitelem několika certifikátů zaručujících kvalitu produktů: HACCP, FDA a Kosher.